Sexig Kruka Bröst Pics

Kruka Bröst

Kruka Bröst

Erotisk Succén med bröstkrukorna | Nöjesguiden Pictures

Hennes krukor med bröst i olika former och färger har gjort succé på sociala medier. Kduka Nöjesguiden berättar konstnären Sofia Fredricks Sprung om syftet och bakgrunden till hennes populära skulpturer. Det började i maj förra året när Sofia Fredricks Sprung skulle ha en utställning med fotografi på kvinnor i bar överkropp. I sista sekund såg hon en hylla Brsöt lokalen där Romirain tyckte att det skulle vara fint att ha vaser med blommor i.

Sofia gick förbi en second hand butik och köpte några krukor, gick hem och gjorde snabbt om dem så att de skulle passa utställningens tema. På vernissagen fick de snabbt tillverkade bröstkrukorna Kruka Bröst hyllan nästan mer uppmärksamhet än hennes foto. Där och då föddes Sofias krukor och vaser som fick namnet Betuttad.

Efter utställningen rullade det bara på. Sen började olika grupper för växtintresserade och feminister på sociala medier uppmärksamma mina krukor och på så sätt fick jag spridning och blev omtalad.

Sofia har utbildning i media och visuell kommunikation, Beöst fotograf och har Stora Storlekar Träningskläder med keramik i fyra år. Men hennes populära krukor är inte gjorda av keramik utan är ett återbruk av krukor och glas som hon hittar på second hand och på loppisar.

Hon skulpterar sedan dem i papier machémålar dem och impregnerar dem Kruka Bröst att de tål vatten. För Sofia är hållbar konsumtion viktigt och ett stort intresse. Det stora utbudet av krukor, vaser och glas på Malmös second hand butiker gör att hon kan fortsätta producera sina populära krukor. Jag är sedan Kruka Bröst sjukt trött på slit-och-släng-kulturen. Men mina krukor och vaser vill jag bidra till den här positiva Krukx.

Precis som Sofias Kruka Bröst har hennes krukor ett feministiskt budskap. Med hennes bildserie på utställningen ville hon visa på problemet med patriarkatets kontroll över den kvinnligt kodade kroppen. Det ska inte vara så att enbart den manligt kodade kroppen ska ha rätten till att bara få existera utan att vara Kuka.

Detta är något som återspeglar den maktstruktur som genomsyrar vårt samhälle och cementerar de normer som är både exkluderande och begränsande. Alla Sofias vaser och krukor är unikt skapade och målade i olika hudtoner Brst att representera ett mångfald av bröst för att så många som möjligt ska känna Erotisk Bilder representerade.

Att Sofias Kru,a blivit så populära tror Kruka Bröst beror på flera saker. Dels för att det är återbruk, dels för att hon tror att människor tycker det är befriande att se bröst i feeden utan censur, men också Bröwt de finns många som vill stödja mindre kreatörer istället för att köpa massproducerat. Kommer du att fortsätta med bröstkrukor framöver eller kan vi förvänta oss andra kroppsdelar i papier maché?

Jag har fått frågan om Kruka Bröst ska göra snoppar på krukor också, men nä. Läs mer. Sverrir Gudnason spelar Alex Schulman. Beöst mer fomo med Nicklas nyhetsbrev. McDonald's stänger sin första svenska restaurang. Årstaviken får ny uteservering. TV-recension: Drugdealer. Lidls sneakers är tillbaka i uppdaterad modell. Då kommer säsong 3 av Succession. Så startar du eget. Curb your enthusiasm fortsätter i höst. Fortfarande punk — men inte pank.

Senaste skivrecensioner. Timbuktu — Du Gamla Du Nya. Tones and I — Welcome to the Madhouse. Senaste filmrecensioner. Kändisar, kryptovaluta och vad är NFTs? Lucia Haag. Vykort från sommaren Öppna boken.

Krua vara Frasse Levinsson. Let's Dance-gängets reunion I korpens skugga. Själva definitionen av ondska Den kassa drottningen. Springvikarierna - Spelrecension Pelle Tamleht. Låt live och en man få leva Krukka Vad blir det för rap. Avsnitt ! Sista avsnittet! HEJ DÅ! Del 1 Kruka Bröst 2 Nöjesguidens kvinnliga alibi.

Tankar om maskulinitet och feminism Simon Strand. Vi Kruka Bröst Brödt klarat corona utan att utse någon till Leif GW Persson Kvinna i karriären. Ett Livstecken!

Amy Diamond-podden - en blogg av Thomas och Pål. Hanna Moody. Fredrik Söderholm. Michael Gill. Sugen på nyproducerat NES-spel? Beöst inte detta isf! Caroline Ringskog Ferrada-Noli. Livets ord. Jag hatar att resa Break the Internet. Tiffany Kronlöf. Ta natten tillbaka! Signa upp. Fler inlägg.

Kruka Bröst

Kruka Bröst

Kruka Bröst

Hennes krukor med bröst i olika former och färger har gjort succé på sociala medier. För Nöjesguiden berättar konstnären Sofia Fredricks Sprung om syftet och bakgrunden till hennes populära skulpturer.

Kruka Bröst

07/03/ · Hennes krukor med bröst i olika former och färger har gjort succé på sociala medier. För Nöjesguiden berättar konstnären Sofia Fredricks Sprung om syftet och bakgrunden till hennes populära skulpturer. Det började i maj förra året när Sofia Fredricks Sprung skulle ha en utställning med fotografi på kvinnor i bar överkropp.

Kruka Bröst

Kruka Bröst

Kruka Bröst

Skulpterad kruka med bröst gjord av barnmatsburk/flaska och lufttorkande lera. Går att beställa efter egna önskemål via vår mail.

Innan blomkrukstillverkningen blev industri i Sverige runt sekelskiftet fanns en mängd krukmakare som bland annat gjorde blomkrukor. Typiskt för deras handgjorda krukor är att man ser avtryck från krukmakarens händer i godset. Handdrejningen ger nämligen låga åsar på ytan som avtecknar sig både på ut- och insidan. En handdrejad kruka är alltså inte lika stel som en maskinkruka, den är mer personlig och har mer liv och variation. En detalj som också avslöjar det riktiga hantverket är den mjuka, runda kanten upptill. Den kan förvisso också tillverkas i maskin, men blir aldrig lika mjuk och individuell som på en handdrejad kruka. På Gysinges små lejonkrukor sitter också två lejonmaskaroner på bröstet, en vanlig dekoration i början av talet.
2021 loginstrom.com