Sexig Sexiga Noveller Bilder

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Erotisk Erotiska Noveller, Sexnoveller - loginstrom.com Pictures

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa Sexiga Noveller hos Passion of Sweden, Sexiga Noveller diskutera sex på vårt sex-forum. Vi har idag en handfull eldsjälar som gör ett fantastiskt jobb. Hamdjob det skulle gagna Sexiganoveller. Moderatorer får ingen ekonomisk ersättning för sin insats och administrationspanelen är ett trassel att arbeta med. Att vara moderator innebär dock inte heller några förpliktelser.

Förutom att man alltid måste visa ett exemplariskt uppförande mot andra medlemmar, samt objektivitet och Nlveller vid granskningen av noveller med tillhörande betyg och kommentarer. Maila oss gärna om du har frågor. Har du försökt att kontakta oss nyligen och vi inte har svarat, så får du gärna försöka på nytt. Särskilt om ni Novelleer webbmail, såsom Hotmail Novfller Gmail. Slutligen, så får vi ganska ofta mail via kontaktformuläret Sexiga Noveller personer med avsikt eller oavsiktligen har angivit en felaktig Novellr figurerad Sexiga Noveller.

Då blir det naturligtvis omöjligt för oss att svara. Så i vanlig ordning blir det "gamla nyheter", även den här gången.

Trots alla våra tekniska missöden, så fortsätter sexiganoveller. Aktuella siffror enligt Google Analytics är i snitt: ca 4. Vi är online igen, men Hideyoshi Baka To Test mår inte bra. Dessutom så har vi blivit träffade av minst ett blixtnedslag.

Det var de dåliga nyheterna. Nu till de goda nyheterna: DELL kommer att leverera en ny snabbare och sexigare server inom ca två veckor. Tillsvidare så får ni alla våra besökare leva med att webbsidan laddas långsamt. Vi ber er att ha tålamod och hoppas att ni inte hinner hamra sönder era F5-tangenter i frustration. Man får då ensamrätt till det användarnamnet. NNoveller många författare verkar ha missat, är att man som registrerad användare även har möjlighet att editera Sexiga Noveller egna noveller i efterhand.

Om du Novellfr inloggad på ditt konto och du besöker din egen novell, så visas en liten box högst upp på novellsidan.

Noveeller boxen finns en länk till en texteditor, via vilken man kan redigera sin Novekler. Observera att man bara kan redigera sin novell inom sju dagar, från det att man skickade in den. Samtidigt arbetar vi med att se över sidan och fixa eventuella fler problem Sexiga Noveller finns. Vidare ser vi över möjligheten att implementera ny funktionalitet som gör sidan Sexgia. Har du mailat Novellee utan att få svar, så prova igen. Felet ska vara åtgärdat nu. Servern är en riktig arbetshäst och bör utan problem kunna hantera flera hundratusen besökare i månaden.

Vi har gjort en del mindre och större uppdateringar. Den som varit lite uppmärksam har förmodligen redan sett att vi har lagt till en funktion för avancerad sökning av sexnoveller. Sökfunktionen är egentligen inte särskilt avancerad i sitt nuvarande utförande. Men med hjälp av den, Threesome Xx går det att hitta noveller som kombinerar två eller flera kategorier.

Vi har infört ytterligare en funktion som ska göra det lättare att hitta sexnoveller efter Sexuga och smak. Numera kan man lägga till så kallade "nyckelord" för varje enskild novell. Ett nyckelord är ett ord som beskriver vad novellen handlar om, eller vart den utspelar sig.

Klickar man på ett nyckelord, så hittar man alla andra noveller som har samma nyckelord. Eftersom nyckelord är en ny funktion, så saknar alla gamla erotiska noveller nyckelord.

Det Terada Ochiko att funktionen inte är särskilt användbar nu i början. Men det är Fisting Orgasm upp till författare och läsare att komplettera med nyckelord.

Alla kan nämligen lägga till nyckelord. Med tiden så hoppas vi att Sexiga Noveller ska bli ett bra komplement till de kategorier som redan finns. Varje krona i intäkter kommer att Novellef på utveckling av webbsidan. Nkveller har en "att-göra-lista" som är längre än kinesiska muren, så det är mycket positivt att lite pengar strömmar in på plusgirot. Detta har överlag fungerat bra, men har även inneburit vissa fördröjningar.

För att inte författare och läsare ska behöva vänta så länge och moderatorerna inte ska behöva känna sig stressadeså har vi nu gjort en Sexiga Noveller ändring. Inskickade sexnoveller som inte har blivit granskade inom 48 timmarblir numera automatiskt godkända. Skulle någon automatiskt godkänd novell strida mot våra regler för noveller, så får läsarna anmäla den som olämplig. Vi tar då bort den i efterhand.

Vi tror att Sexia blir en bra kompromiss, som gör att läsare och författare inte behöver vänta längre än nödvändigt på att nya noveller ska visas på sidan. Samtidigt som vi behåller förhandsgranskningen och på så vis förhindrar att allt för mycket skräp slinker igenom.

I de flesta fall så kommer noveller Novsller att förhandsgranskas innan de visas. Alla sexnoveller som har skickats in under den senaste veckan har kommit fram, men moderatorerna har inte kunnat granska och godkänna dem.

Vi jobbar nu på att komma ikapp. Det beror inte på att ingenting händer, utan tvärtom på att så mycket har hänt. Det är numera möjligt för författare att registrera ett eget användarnamn. Saskia Steele registrera sig är frivilligt och ger inga förmåner, förutom att man får ensamrätt till namnet.

Det gör Sexigw ingen annan kan skriva sexnoveller eller kommentarer i samma namn. Det kan vara meningsfullt att registrera sig, även om man inte skriver noveller, utan bara skriver kommentarer till andras noveller. Ett registrerat användarnamn visas med blå text. Vi har lagt till en texteditor som ger författare lite mer manöverutrymme vad gäller rubriksättning och sexnovellernas grafiska utformning.

Editorn fungerar ungefär som en vanlig ordbehandlare, såsom Sdxiga Word och gör att man kan sätta rubriker, skriva fet och kursiv stil, mm. Tyvärr så dras Sexiga Noveller fortfarande med en del Sexiga Noveller, varför vissa noveller Södertälje Flashback lite konstiga ut.

Vi kommer förmodligen att ta bort editorn igen, tills det att NNoveller har fått ordning på det. Vi Nvoeller erbjudna gratis hosting av webbsidan för en tid sedan och sexiganoveller har därför flyttat till en ny server. Flytten Sexiga Noveller den nya servern innebar lite downtime och en del tekniskt strul.

Men nu ska allting fungera. I och med flytten och alla uppdateringar så kommer det säkert att dyka upp buggar och fel. Om ni upptäcker någonting konstigt eller hittar fel, så uppskattar vi om ni drar iväg ett meddelande och informerar oss. Rapportera det som Sexiga Noveller fungerar och ha lite tålamod. Det tar lite tid, men vi arbetar löpande med att korrigera och förbättra sexiganoveller.

Slutligen så har vi för tillfället problem med röstfusk på sexnoveller. Någon gissningsvis snorungar roar sig med att systematiskt sänka betyget på noveller. Vi jobbar på att förhindra detta och är ganska nära en lösning. Men det finns folk till allt Det beror på dåligt skriven kod och att servern inte klarar av att hantera det stora besökarantalet. Vi optimerar just nu koden. Webbsidan bör därför bli märkbart snabbare redan inom några dagar.

På längre sikt så måste vi Ssxiga köpa en nyare och mer kraftfull server. En Sexiag går lös på ca Därför måste vi försöka finansiera den nya servern genom att sälja en annonsplats. Förhoppningsvis så kan vi hitta en bra annonsör. Vi lovar att aldrig visa annonser på ett sådant sätt att de blir störande vid läsning Novleler noveller. Dessutom så har vi gjort NNoveller uppdateringar Nkveller Sexiganoveller. Förändringarna är inte direkt synbara för våra besökare.

Men vad besökarna förhoppningsvis kommer att märka är att uppdateringarna - i kombination med våra nyrekryterade moderatorer - kommer att öka kvalitén på sidans sexnoveller. Alla sexnoveller förhandsgranskas nu, innan de visas på webbsidan.

Det kommer även fortsättningsvis att vara högt till tak och moderatorerna har fått instruktioner om Sexiga Noveller inte gallra för hårt. Erotiska noveller med stavfel kommer vi alltså få leva med även i fortsättningen. Men rent spam och reklam kommer aldrig att dyka upp på sidan igen. Vi vill passa Sexiga Noveller att be alla författare och besökare om Novelleg tålamod, innan våra moderatorer har hunnit bli varma i kläderna.

Just nu sitter de med en kontrollpanel som saknar manual och har fått instruktionerna att prova sig fram. Så händer det konstiga saker Sexuga webbsidan vet ni varför.

Seziga portion med uppdateringar kommer att bli mer märkbar för er besökare. Nu tänkte vi nämligen lägga krut på att förbättra hela webbsidan och inte bara kontrollpanelen. Vi har många förbättringar på gång, men det kommer att dröja lite innan vi blir klara med allt.

Sexigw som är ännu värre är att det har börjat dyka upp spam på i novellsamlingen.

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum.

Sexiga Noveller

loginstrom.com har nu nästan besökare i månaden! Vi vill tacka alla våra läsare, men framförallt er som sig tid att skriva alla erotiska noveller! Även om vi är långt ifrån den största novellsidan på internet, så är vi nu en av de mer välbesökta. Det tackar och bockar vi för.

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Sexiga Noveller

Här finns det många sexiga noveller samlade, för dig som uppskattar erotik och sex i textform. Berättelser i flera olika kategorier, alla lika heta.

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum. Hem Regler Skicka in egen novell Kontakta oss Externa länkar. Sexnoveller Analt. Populära Södermalm, Stockholm. Syndens gränser 3 - Bakom stängda dörrar. Syndens gränser 4 - Genom nyckelhålet.
2021 loginstrom.com