Badkläder Travnicki Sir Pics

Travnicki Sir

Travnicki Sir

XXX KATUN White Sheep's Milk Cheese g Pics

Travnički sir što u prijevodu znači "sir iz Travnika" pravi se isključivo u središnjoj Bosni i Hercegovini, na obroncima planine Vlašić. Prilikom našeg osnivanja Sir od bijelog kozjeg mlijeka Katun Travnički sir salamuri se i odležava u drvenim Travnicki Sir najmanje 60 dana, kao što se to radilo stoljećima. Sličan grčkoj Feti i turskom Beyazu Peyniru, sir od bijelog kozjeg mlijeka Katun je mrvičaste teksture, pikantnog, blago slanog okusa.

Na Balkanu se u Nude Flour sirevima Travnicki Sir tijekom cijelog dana. Ovaj ukusni sir učvršćuje se na meze pladnjevima i popularan je nadjev za slane pite zamotane jufkom filom i punjeni kruh. Sir od ovčjeg mlijeka od bijelog ovca samo je sastojak koji će vam trebati za izradu izvrsnih nadjeva za sir, ili Jamie Valentine Real Workout od sira i špinata, Pitu Sirnicu,pite punjene s tri sira i pita umotane od špinata i sira.

Naš autentični bijeli sir dodat će sjaj i oštrinu omletima, salatama, sendvičima, ribi s roštilja, jelima od mesa i povrća, tepsijama i jelima od tjestenine.

I, prekrasan je preljev od somuna ili pizze. Salamureni bijeli sirevi nisu samo ukusni, već i s malo Travnicki Sir te bogat izvor proteina, kalcija i probiotika za zacjeljivanje crijeva. Sirana Gligora Webshop Travnički sir - kravlji. Prodaja Sira, Vina i delikatesa. Travnički sir - kravlji Tradicionalni feta sir, g. Komada Raspoloživo za dana. Dodaj u košaricu Pošaljite upit Košarica. Webshop Gligora Travnicki Sir Vam sljedeće pogodnosti: Dostava Zbog visokih temperatura pošiljke, u periodu od Molimo logirajte se ukoliko želite ostaviti komentar.

Travnicki Sir

Travnicki Sir

Travnicki Sir

Travnicki Sir

Travnički sir što u prijevodu znači "sir iz Travnika" pravi se isključivo u središnjoj Bosni i Hercegovini, na obroncima planine Vlašić. Prilikom našeg osnivanja Sir od bijelog kozjeg mlijeka Katun Travnički sir salamuri se i odležava u drvenim kacama najmanje 60 dana, kao što se to radilo stoljećima.

Travnicki Sir

Vlašić cheese (Serbo-Croatian: Vlašićki sir / Влашићки сир) or Travnik cheese (Serbo-Croatian: Travnički sir / Травнички сир) is brined low-fat white cheese made of sheep-milk. Cheese originating from the mountain of Vlašić, just above the town of Travnik in central Bosnia and loginstrom.comy of origin: Bosnia and Herzegovina.

Travnicki Sir

Travnicki Sir

Travnički sir je naziv koji se rijetko koristi, ponajviše od proizvođača čija stada nemaju veze sa Travnikom i njegovom okolicoma, a to mu ime daju zbog bolje prodaje. Dosta građana smatra da se pojmovi “Travnički sir” i “Vlašićki sir” koriste za isti proizvod, ali istina je loginstrom.comted Reading Time: 40 secs.

Cheese originating from the mountain of Vlašić , just above the town of Travnik in central Bosnia and Herzegovina. The toponym Vlašić mountain name derived from the name Vlasi Serbo-Croatian for Vlachs , historically used in Bosnia and Herzegovina for its transhumant population. Academics like late Marko Vego believe that the Vlachs, as remnant of the Roman Empire , came up with a recipe for the trademarks of product of the mountain and the region, namely the Vlašić cheese, sometime around AD or earlier. Henceforth, by perfecting the recipe, the Vlachs passed on the tradition to other cattle breeders from the surrounding mountains. Vlašić cheese is a white cheese that matures in brine.
2021 loginstrom.com